Prosafco

Tom Safe

Smart in protection

Waar maken wij het verschil?

Laundry & Rent

LAUNDRY

Beroepskledij is het visitekaartje van een onderneming. De manier waarop medewerkers erbij lopen zegt ook iets over de gedrevenheid van een organisatie. Functionele en goed zittende werkkledij draagt niet alleen bij tot het imago van een bedrijf maar verhoogt ook de productiviteit van de werknemers.

Wij werken samen met gespecialiseerde wasserijen over heel het land. Op die manier kunnen we elk type product of kledij koppelen aan de beste wasserij voor dit aspect.

Door de enorme variëteit aan stoffen, kleuren en modellen ontstaan veel combinaties die het wassen ernstig beïnvloeden. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we de levensduur van uw werkkledij kunnen maximaliseren.

Wij staan in voor het beheer van het volledige proces: opvolgen van de kwaliteit, ophalen en terugbrengen van de kledij. We voorzien ook lockers en leggen de kledij in de individuele lockers van de werknemers.

RENT

In het geval je de werkkledij niet in 1 keer wenst aan te schaffen, is er ook de mogelijkheid om deze te huren in plaats van te kopen. Grootste voordelen hiervan zijn de gespreide investering van uw kledingbudget en het feit dat je geen eigen voorraad hoeft aan te leggen en te beheren.

TRACK & TRACE

Geen logistieke flow zonder informatiestroom en net daarin zijn we heel sterk. Ons zelf ontwikkeld WEAR-IT systeem zorgt voor een traceerbaarheid doorheen het proces.