Prosafco

Tom Safe

Smart in protection

Missie en waarden

WAARVOOR STAAT PROSAFCO

Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, maar er is één element dat in alle antwoorden terugkomt en dat is PERSOONLIJKE BESCHERMING. Dat is wat in ons DNA zit.

Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen en alles wat daarbij komt kijken. Al dertig jaar is dát ons vak. En dat is ook wat we morgen zullen doen, want daar zijn we écht goed in.

MISSIE, VISIE, EN WAARDEN

Het doel van Prosafco is om vakmensen dag na dag letselvrij thuis te laten komen. We doen dit door werkgevers en werknemers te begeleiden in de keuze van de juiste PBM in elke situatie.

Met open geest, respect voor elkaar en enthousiasme werken we hier met alle 90 collega’s samen keihard aan.

GROEIVISIE EN LOKALE VERANKERING 

We beseffen zeer goed dat wat ons vroeger tot een toonaangevende speler gemaakt heeft, ons daar niet zal houden, en al zeker niet naar het volgende niveau zal brengen. Dus verbeteren we onszelf continu en blijven we ook groeien.

We zijn online aanwezig met onze website en webshop. Tegelijkertijd zijn we steeds meer lokaal verankerd. Sinds 2016 kwamen er maar liefst 3 gespecialiseerde Safety Shops bij, gespreid over Vlaanderen. Het is onze uitgesproken ambitie om onze regionale aanwezigheid verder uit te breiden door belangrijke lokale spelers te betrekken in onze visie.