Prosafco

Tom Safe

Smart in protection

Waar maken wij het verschil?

Putting the personal in protection?

OTOPLASTIEKEN 

Mensen die om – ongeacht welke reden – gehoorbescherming op maat nodig hebben, kunnen bij ons ook terecht. We werken hiervoor samen met gediplomeerde audiologen. De oorschelp wordt gevuld met afdrukmateriaal, er wordt een afdruk genomen en vervolgens wordt een oordop afgeleverd die perfect op maat van de persoon gemaakt is. Persoonlijker kan niet! 

CORRECTIEBRILLEN

Mensen die een bril op sterkte nodig hebben kun je niet laten kiezen tussen ofwel beschermd werken zonder goed te zien, of werken terwijl ze zien maar zonder bescherming. Voor deze mensen voorzien we veiligheidsbrillen met glazen op sterkte. Hiervoor werken we opnieuw samen met gediplomeerde opticiens doorheen Vlaanderen.

PODOLOGIE

Dankzij partnerships met orthopedagogen en podologen en onze brede kennis en opgebouwde ervaringen hebben we een oplossing voor elk mogelijk voetenprobleem. Dit gaat van orthopedische steunzolen tot podologische correctiezolen. En wanneer dit niet (meer) volstaat, kunnen we ook volledig orthopedische veiligheidsschoenen aanbieden.

Heb je weinig tijd ? Dan komen we gerust ter plaatse voor de maatopname en/of het looponderzoek. Dit doen we met onze pasbus.