Prosafco

Tom Safe

Smart in protection

Size does matter

MAGAZIJN & LOGISTIEKE DIENSTEN

Prosafco beschikt over 7500m2 magazijnruimte bij de hoofdzetel te Roeselare. Daarnaast is ook bij elke safety shop een ruime commerciële voorraad voorzien. Dit stelt ons in staat om een vlotte service te bieden naar grootindustrie, KMO’s en zelfstandigen. 

VOORRAADBEHEER

Een optimaal voorraadbeheer is zonder twijfel de basis van een professionele en vlotte service. 

Daarom is een open communicatie tussen alle betrokken partijen essentieel. D.w.z. logistiek, aankoop, verkoop en uiteraard ook de klant. Hiervoor zijn interne processen opgezet waarbij de verschillende afdelingen overleggen en proactief actie kunnen ondernemen. 

LOGISTIEK

Om alle bestellingen correct bij je geleverd te krijgen, beroepen we ons zowel op onze eigen transportafdeling als externe pakketdiensten. De combinatie van deze twee opties geeft ons opnieuw de nodige flexibiliteit om voor elk type bestelling de gepaste oplossing te voorzien. Dagelijks rijden 7 Prosafco chaffeurs doorheen Vlaanderen, terwijl nog eens 310 pakketten via externe partijen bezorgd worden. 

PASBUS

Met de pasbus kunnen we ter plaatse komen voor maatopnames. Dit zowel van kledij, schoenen, en andere pbm’s. op die manier kunnen alle WN’s hun maten doorgeven, zonder dat ze weg moeten van de werkplaats en kunnen de activiteiten gewoon doorgaan. Meer info hierover bij uw vertegenwoordiger. 

KLIMTOREN

We geven ook opleidingen ‘werken op hoogte’. Dit kan vanaf groepen van 4. In de voormiddag wordt de theorie doorgenomen en in de namiddag volgen er praktijksessies. Voor deze sessies beschikken wij over een eigen klimtoren van maar liefst 22m hoog.