Prosafco

Tom Safe

Smart in protection

Waar maken wij het verschil?

Go digital

WEBSHOP

Iedereen kan gebruik maken van onze webshop, waardoor je online toegang krijgt tot het volledige aanbod van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Er is ook de optie om met een gepersonaliseerde cataloog te werken. Deze geeft je enkel uw eigen productselectie, waardoor je zeer snel het juiste product vindt.

Je vindt de webshop op webshop.prosafco.be. Je kan steeds vrijblijvende een login aanvragen.

EDI (Electronic Data Exchange), OCI (Open Catalogue Interface)

Via onze IT diensten kunnen we onze ERP systemen met elkaar laten communiceren. Hierdoor wordt zoveel mogelijk transactionele administratie gedigitaliseerd en wordt het volledige proces effciënter.

PROVENDING: AUTOMATISCHE DISTRIBUTIE VAN PBM’S

Uw voorraad beheren kost tijd en geld. Een automatisch verdeelsysteem maakt dit proces vlotter en helpt je besparen op beide categorieen. Je ziet in 1 oogopslag de stand van de voorraad per product, wie welk product ontleend heeft en wanneer. Je kan ook op elk moment een rapport maken van de verbruiken, zowel per gebruiker als per product, wat zorgt voor een responsabilisering bij de werknemers. De automaat kan gemakkelijk overal op de werkvloer geplaatst worden en is 24/7 beschikbaar indien nodig. Ervaring leert dat besparingen op PBM kosten van 30% niet uitzonderlijk zijn.